Cursussen

Welkom

Welkom bij het cursusaanbod van Simar

Om optimaal gebruik te kunnen maken van alle mogelijkheden van de Simar software is het aan te bevelen om u en uw medewerkers cursus te geven in het gebruik ervan. Hoewel de software eenvoudig in gebruik is zult u ervaren dat u na een cursus het “gereedschap” beter en sneller kunt toepassen in de dagelijkse praktijk. Ook geeft een cursus u meer inzicht in de mogelijkheden van het pakket en kunt u ervaring uitwisselen met de ervaren trainers. Investeren in een opleiding loont de moeite en motiveert uw medewerkers om snel en slagvaardig met de programmatuur te werken

Uitgebreid aanbod

We bieden u een uitgebreid aanbod aan cursussen in de verschillende softwaremodules, zowel voor de beginnende als de gevorderde gebruiker.

Op deze webpagina’s bieden we u een overzicht van het aanbod van cursussen, kunt u het actuele datum-plaats schema raadplegen en desgewenst direct inschrijven op een training.

Drie locaties, kleine groepen, ervaren trainers

img_4

U kunt de cursus volgen in Amsterdam, Tilburg en Gentbrugge. Op elk van deze drie locaties beschikken we over een goed uitgerust cursuslokaal. Elke cursist beschikt tijdens de cursus over een eigen PC om het geleerde direct te kunnen oefenen. De groepen hebben een maximale grote:

Tilburg                          max. 8 personen
Amsterdam                   max. 7 personen
Gentbrugge                   max. 4 personen

Alle cursussen worden gegeven door ervaren medewerkers die, naast trainingsactiviteiten, werkzaam zijn als consultant en/of als supportmedewerker.

Naast de hier beschreven standaard cursussen, waarvan de meeste op regelmatige basis worden gegeven, is het ook mogelijk om een cursus ‘op maat’ te verzorgen. Bij deze cursussen kunnen we specifiek ingaan op vragen, werkwijzen en behoeften van uw bedrijf.

Plezierig en nuttig

Wij hopen dat ons cursusaanbod mag bijdragen aan het plezier en de efficiency waarmee u met onze software werkt.